Over HMC cursus en training

HMC cursus en training is dé plek voor particulieren en bedrijven om zichzelf om- bij- of her- te scholen op het gebied van interieur, meubel of houttechniek. Of je nu net afgestudeerd bent en een verbreding van je kennis zoekt of al jaren ervaring hebt in het vak en graag met nieuwe technieken wilt leren werken. Bij ons kun je je leven lang blijven ontwikkelen, want er is altijd wel iets te leren.

Het aanbod voor particulieren bestaat uit zowel kortdurende cursussen die een eerste kennismaking met het vak bieden, als meerjarige vakopleidingen die leiden tot een branche erkend diploma, wat het makkelijker maakt om ook daadwerkelijk in de branche aan de slag te gaan. Als bedrijf is het ook mogelijk om op maat gemaakte in-company trainingen aan te vragen of werknemers een training uit het bestaande aanbod te laten volgen.

Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je voor iets anders met ons in contact komen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.