Houtskeletbouw voor professionals

Verschillende locaties in het land ■

Houtskeletbouw voor professionals in het kort

Wat? Houtskeletbouw voor professionals
Waarom? De bouw floreert en de houtskeletbouwbranche heeft de wind mee. Door de mogelijkheid van industrieel fabriceren en de regelgeving, die steeds hogere eisen stelt aan o.a. de schil-isolatie en materiaalgebruik, lijkt de timmerindustrie een steeds belangrijkere rol te gaan spelen in de bouwwereld. Om als branche daar goed op voorbereid te zijn is de juiste kennis en goed opgeleid personeel van het grootste belang
Waar? Bussum, Almere en mogelijk andere locaties wanneer hier een toegevoegde waarde voor is.
Wanneer? Deze opleiding start vanaf maart 2023
Hoeveel? Kosten € 5.720,- excl. BTW per persoon, inclusief boeken, lesmateriaal, maaltijden en examinering.
Wat leer ik precies tijdens deze opleiding?

Deze opleiding bestaat uit verschillende modules:

Is deze opleiding geschikt voor mij?

Als doelgroep kan het kaderpersoneel worden aangemerkt dat binnen het bedrijf een (indirecte) functie vervult. Te denken valt aan functies als calculator, werkvoorbereider, (assistent) projectleider, projectengineer, inkoper, kwaliteitscontroleur of uitvoerder. Door het vergroten van de kennis op het gebied van houtskeletbouw, worden de medewerkers meer gespecialiseerd, wordt het onderkennen van problemen en kansen vergroot, neemt het innovatief vermogen van uw bedrijf toe en wordt tevens bewerkstelligd dat medewerkers zich ontwikkelen en wellicht kunnen doorstromen naar een volgende functie binnen uw bedrijf. Hierdoor wordt ook een bijdrage geleverd aan het oplossen van het capaciteitsprobleem.

Niveau opleiding. De opleiding zal worden ontwikkeld op niveau 4 MBO/HBO. Een vooropleiding die aansluit op dit niveau is daarom gewenst. Dat niveau kan ook bereikt zijn door (veel) praktijkervaring.

Wat is de groepssamenstelling?
Er zal een groepsgrootte van 14-16 deelnemers worden gehanteerd.

Vragen? Kijk eens op onze FAQ pagina of neem contact met ons op.