Amsterdam/Rotterdam ■

Vectorworks in het kort

Wat? Cursus Vectorworks van 7 avonden
Waarom? Voor als je de vaardigheden wilt leren om digitale interieurontwerpen te maken
Wanneer? De cursus start bij voldoende aanmeldingen
Waar? HMC Rotterdam en HMC Amsterdam
Hoeveel? €820,- incl. BTW

Wat leer ik precies tijdens de cursus?

Vectorworks is één van de belangrijkste en gebruiksvriendelijke CAD-programma’s binnen de interieuradvies en ontwerppraktijk. Naast diverse 2D tekengereedschappen, biedt Vectorworks de mogelijkheid om te tekenen met elementen uit de echte wereld. Het is bijvoorbeeld mogelijk lijnen, bogen en cirkels te schetsen en deze vervolgens aan te vullen met muren en ramen, meubelen en trappen, planten en lichtpunten. De objecten zijn eenvoudig te bewerken en bevatten automatisch 2D- en 3D-aanzichten. Het is mogelijk 3D-modellen van 2D-tekeningen te maken en vice versa.

 

Tijdens deze cursus ga je 2D en 3D gereedschappen gecombineerd gebruiken onder het mom van ontwerpen, tekenen & presenteren. Tijdens deze cursus van 7 avonden leer je de basis van diverse interieurontwerp- en tekengereedschappen en ga je deze toepassen om een eenvoudig interieur te tekenen en 3-dimensionaal te presenteren

Is deze cursus geschikt voor mij

 Voor het goed kunnen volgen van deze cursus heb je ruimtelijk inzicht nodig. Aangezien de cursus bedoeld is om te leren digitale interieurontwerpen te maken is affiniteit met interieurontwerp gewenst. In de cursus wordt creativiteit gecombineerd met het handig toepassen van CAD software. 

Wat is de groepssamenstelling
De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

Wat kan ik hierna gaan doen?
Als je interesse hebt in interieurontwerp, dan zijn onze opleidingen interieuradvies en interieurontwerp mogelijk ook wat voor jou.